Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014

31 december 2014
Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014

Het jaar 2014 is bijna voorbij! Een mooi moment om terug te blikken. Met trots presenteren we je dan ook de 10 best gelezen artikelen van 2014.
Beleef het jaar in een notendop en laat 2014 nog één keer de revue passeren.

*1. Jonge onderneemster opent eigen lunchroom*
Lotte Knoppert opende in januari op haar twintigste een eigen lunchroom in Amsterdam. Klik "hier":http://www.lunchroom.nl/nieuws/lotte-20-opent-eigen-lunchroom-12049/ voor het volledige artikel.

*2. Daar zijn ze: de vijf beste broodjes*
De vijf genomineerden voor de titel ‘Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2014’ werden in september bekendgemaakt. Klik "hier":http://www.lunchroom.nl/nieuws/daar-zijn-ze-de-vijf-beste-broodjes-19985/ voor het volledige artikel.

*3. Eigen koffietentje voor Gordon*
Zanger en presentator Gordon kondigde in februari aan dat hij in Blaricum een koffie- en theeschenkerij begint. Klik "hier":http://www.lunchroom.nl/nieuws/eigen-koffietentje-voor-gordon-14056/ voor het volledige artikel.

*4. De Koffiepot heeft lekkerste lunchroombroodje*
Op 6 november werd bekend dat lunchroom De Koffiepot uit Hardenberg de zaak is met het Lekkerste Lunchroombroodje van 2014. Klik "hier":http://www.lunchroom.nl/nieuws/de-koffiepot-heeft-lekkerste-lunchroombroodje-11140/ voor het volledige artikel.

*5. Nieuwe saladebar in Nijmegen*
In oktober openden Maaike Roelofs en Laura Hendriks MUNT Saladebar in de Nijmeegse binnenstad. Klik "hier":http://www.lunchroom.nl/nieuws/nieuwe-saladebar-in-nijmegen-19310/ voor het volledige artikel.

*6. De vijfde genomineerde: broodje feel the veal*
Het Lekkerste Lunchroombroodje Feel the Veal van De Koffiepot in Hardenberg heeft als hoofdingrediënt kalfsfricandeau die 36 uur gemarineerd wordt. Klik "hier":http://www.lunchroom.nl/nieuws/de-vijfde-genomineerde-broodje-feel-the-veal-15024/ voor het volledige artikel.

*7. Terrassen voller bij warm weer*
De Gemeente Amsterdam maakt in maart bekend wat elk logisch denkend mens zelf ook wel kan bedenken: terrassen zijn voller met warm weer. Klik "hier":http://www.lunchroom.nl/nieuws/terrassen-voller-bij-warm-weer-11735/ voor het volledige artikel.

*8. De eerste genomineerde: broodje flower power*
De eerste genomineerde voor de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje van 2014 is het Broodje Flower Power; een Italiaanse bol met Ibericoham; geserveerd met een glaasje verse gazpacho. Klik "hier":http://www.lunchroom.nl/nieuws/de-eerste-genomineerde-broodje-flower-power-10073/ voor het volledige artikel.

*9. De tweede genomineerde: paddoburger*
De tweede genomineerde voor de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje van 2014 is de Paddoburger; een vegetarische burger gemaakt van Hollandse champignons, kruiden, Parmezaanse kaas en nootjes. Klik "hier":http://www.lunchroom.nl/nieuws/de-tweede-genomineerde-paddoburger-19898/ voor het volledige artikel.

*10. Lekkerste burger komt van de Bijenkorf*
In januari werd De Bijko, de hamburger van restaurant La Ruche in de Bijenkorf in Den Haag, tijdens de Horecava verkozen tot beste burger van 2014. Klik "hier":http://www.lunchroom.nl/nieuws/lekkerste-burger-komt-van-de-bijenkorf-13586/ voor het volledige artikel.

Overig nieuws