De derde genomineerde: Villa Burger

5 september 2014
De derde genomineerde: Villa Burger

Het is zover. Vandaag maken we de vijf genomineerden voor de titel 'Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland' bekend. De spanning stijgt, want we maken ieder uur
een genomineerde bekend. Hier komt nummer 3. Uiteraard in willekeurige volgorde gepresenteerd.

Roffel, roffel...We presenteren met trots de derde genomineerde:
*Villa Burger*
Villa Burger: ambachtelijke burger van het Vechtdalrund op een witte ciabatta met mesclun, salsa, tomaat, gewokte groenten en mozzarella. Gemaakt door:
*Villa Suikerberg - Lunchcafé*
Potgietersingel 1a
8011 NA Zwolle

Menno de Velde: van harte gefeliciteerd met de nominatie!

*Ingrediënten:*
Ciabatta
Mesclun
Mozzarella
Voor de salsa:
peper/zout/knoflook
4 tomaten
1 rode ui
1 paprika
Wokgroenten:
1 broccoli
8 champignons
2 paprika's
Villa Burger:
500 gram gehakt van het Vechtdalrund
peper/zout
2 eieren
1tl sambal
1tl knoflook
1tl oystersaus
1tl franse mosterd
2tl toscaanse kruiden
2el paneermeel

*Receptuur:*
Maak burgers van +/- 160 gram, en bak aan weerszijden 5 minuten. Doe de burger dan 4 minuten in de oven, belegd met de mozzarella, op 180 graden. Snijd ondertussen de ciabatta open en beleg met mesclun, tomaat , wokgroente, de burger en een eetlepel salsa. Maak af met het kapje van de ciabatta en een houten prikker.

*Prijs:*
€ 9,95

Overig nieuws