CoffeeCompany wint koffieprijs

27 november 2012
CoffeeCompany  wint koffieprijs

CoffeeCompany heeft de European Coffee Award voor beste koffieketen van de Benelux 2012 gewonnen. Met deze award versloeg ze Starbucks in de verkiezing.

*De European Coffee Awards*
De prijs werd uitgereikt tijdens de European Coffee Awards in Amsterdam. De Awards worden jaarlijks uitgereikt en komen tot stand door stemmen van meer dan 10.000 executives uit de koffie-industrie in Europa. CoffeeCompany bestaat uit 34 koffiehuizen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Leiden, Rotterdam en Delft. De keten is onderdeel van D.E Master Blenders 1753. De eerste Company opende haar deuren in 1996.

*Koffiecultuur*
Jasper Uhlenbusch, CoffeeCompany: "We zijn zeer vereerd met deze award en bedanken alle koffiecollega's die op ons gestemd hebben. We zien dit als een beloning voor het mooie avontuur wat wij achter de rug hebben en het geeft veel motivatie voor de toekomst. Maar onze grootste dank gaat uit naar onze barista's die het grootste aandeel hebben gehad in het winnen van deze award. Stuk voor stuk mensen die een enorme bijdrage leveren aan de koffiecultuur."

*Beste onafhankelijke coffieebar*
Hopper Coffee in Rotterdam werd tweede in de verkiezing 'Beste Onafhankelijke Coffeebar in de Benelux'. De Nederlanders Henk Langkemper (Managing Director Espresso Service West) en Moniek Smit (Founder Coffee Consulting) werden tijdens de ceremonie geëerd voor hun 'Outstanding Contribution to the European Coffee Industry'.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws