Bijstaan

26 november 2013
Bijstaan

Zoals u als lezer van Lunchroom bent gewend, geven we ook dit jaar de special De CuliTip uit. Met de vijfde uitgave van deze special passeren we een kleine mijlpaal. We horen uit
de branche dat de bewaarspecial graag wordt ontvangen en wordt ingezet in de keuken, dus wie zouden wij zijn om daarin dan niet blijvend te voorzien?

Voor deze editie hebben we wederom de mooiste recepten van het afgelopen jaar bijeengebracht. Van soepen tot salades, van de bestsellers van lunchroomhouders tot de winnaars van de wedstrijd om het Lekkerste Lunchroombroodje van 2013; Aniëlka Menner en Noor Verschuren.

Ook krijgt u enkele interessante artikelen voorgeschoteld. Eén over de actuele eet- en lunchtrends, en in een ander artikel zoekt de redactie uit wat op ondernemersvlak de ontwikkelingen zijn van de lunchroombranche. Immers, met alleen handige recepten en mooie gerechten op de kaart komt u er niet. Ondernemerschap is belangrijk voor de lunchroomhouder, dus ook daarin staan we u bij. Volgend jaar – en dat is pas een mijlpaal – doen we dat alweer 15 jaar.

Laat u dus inspireren door alle recepten én de artikelen. Ik wens u namens de redactie veel leesplezier, culinaire inspiratie en goede zaken!

~Foto's~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws